Redactie

Contact redactie

Voor algemene mededelingen, aanleveren persberichten en andere nieuwsberichten kunt u het contactformulier gebruiken om een bericht te sturen naar het emailadres van de redactie.

Artikel insturen

Heeft u nieuws voor de krant uit de buurt? Verstuur uw artikel (max. 500 woorden) of persbericht naar de redactie.

Advertentie

Bereik de buurt

Een advertentie in de Staatskrant heeft een breed buurtbereik. En door het bewaargehalte van onze pagina's wordt uw uiting meermaals bekeken! U kunt al een zwart/wit advertentie plaatsen (5x5 cm) vanaf 20,50 euro ex. BTW.

Agenda

Uw activiteit in de krant?

Verstuur nu uw activiteit, cursus of evenement. Bij ruimtegebrek krijgen evenementen in ons verspreidingsgebied voorrang. De vermelding in de Staatskrant agenda is gratis.

Verschijningsdata

Lijst met verschijningsdata

De Staatskrant verschijnt 10 maal per jaar. Bekijk een volledige lijst van verschijningsdata.

Sluitingsdata

Aanleveren van artikelen en agenda-activiteiten kan tot 1 week voor verschijning.
Advertentieruimte reserveren kan tot uiterlijk 1 week voor verschijning. Aanleveren drukgereed advertentiemateriaal uiterlijk 3 dagen voor verschijning.

Abonnement

Woont u buiten ons verspreidingsgebied dan kunt u een abonnement nemen (niet gratis) en de Staatskrant toch in uw brievenbus ontvangen.

Perslijst

Met de perslijst kunt u als bedrijf of organisatie een of meerdere exemplaren van de Staatskrant per post ontvangen. Let op: er zijn portokosten verschuldigd voor de verzending vanaf twee exemplaren!

Vrijwilligers

Doe mee!

Vrijwilligers maken een belangrijk deel van onze medewerkers uit. Bij de Staatskrant is regelmatig plek voor nieuwe vrijwilligers.

Vriend van De Staatskrant

Steun ons!

Als Vriend van De Staatskrant steunt u Stichting De Staatskrant.

Uitgever

Het huis-aan-huis blad De Staatskrant is een onafhankelijke publicatie en wordt uitgegeven door Stichting De Staatskrant. KvK Amsterdam 54137918.

U kunt via email contact opnemen met de uitgever.

Media

Staatskrant in de media

Bent u werkzaam in de media of journalist en wilt u achtergrond­informatie over de Staatskrant? Of een interview met een van onze mede­werkers? Wilt u de Staatskrant vragen deel te nemen aan een publicatie? Vermeld in uw bericht het medium waarvoor u werkt, uw termijn en deadline en uw onderwerp­keuze. U kunt contact opnemen met de afdeling publiciteit van de Staatskrant of een presskit aanvragen.

Staatskrant logo

Download het Staatskrant logo. Er zijn diverse formaten beschikbaar.

Distributie

Kaart van het verspreidingsgebied

Verspreidingsgebied

De Staatskrant wordt in een oplage van 22.000 exemplaren huis-aan-huis verspreid in de buurten rond het Westerpark in Amsterdam West. Bekijk een grotere kaart van het verspreidingsgebied.

 • Staatsliedenbuurt
 • Westerstaatsman
 • GWL-terrein (Milieuwijk)
 • Frederik Hendrikbuurt
 • Hugo de Grootbuurt
 • Marcantibuurt
 • Spaarndammerbuurt
 • Zeeheldenbuurt
 • Houthaven
 • gedeeltelijk:
 • Het Westerpark, mediapark e.o.
 • Bedrijventerrein Van Slingelandtstraat (alleen geselecteerde bedrijven)
 • Markthallen (geen huis-aan-huis bezorging op eigen terrein)

Distributiepunten

De Staatskrant wordt huis-aan-huis bezorgd maar is tevens verkrijgbaar op andere lokaties in de buurt. Wilt u ook een aantal kranten voor uw krantenrek of mocht u geen kranten treffen kunt u dit dan melden? Dan zorgen wij voor aanvulling.

Bezorgklacht doorgeven

U woont in ons verspreidingsgebied en u heeft de Staatskrant niet ontvangen? Vul uw gegevens in en geef uw bezorgklacht nu door.

download de NEE-NEE-JA stickerU ontvangt de Staatskrant niet indien u een NEE-NEE sticker op uw brievenbus heeft. U kunt een gratis NEE-JA sticker ophalen bij het stadsdeelkantoor op de Bos en Lommerweg. Of druk de NEE-NEE-JA sticker af!

v1.0
Bestgelezen buurtkrant van Amsterdam West