Advertentie

Een advertentie in de Staatskrant heeft een breed buurtbereik. En door het bewaargehalte van onze pagina's wordt uw uiting meermaals bekeken! U kunt al een zwart/wit advertentie plaatsen (5x5 cm) vanaf 20,50 euro ex. BTW.

Advertentiecalculator

Een advertentie plaatsen in de Staatskrant? U kunt in ELK formaat adverteren! Bereken de prijs van een advertentie met de calculator. Kijk wat een formaat kost of kijk welk formaat er bij welk budget past. En bereken tevens de kleurtoeslagen en/of andere toeslagen.

Vraag een offerte aan

Neem contact op met de advertentieafdeling indien u een prijsopgave wilt voor het plaatsen van een advertentie. Zie ook de brochure adverteren in de Staatskrant (PDF) .

Sluitingsdata

Aanleveren en reserveren is mogelijk tot 1 week voor verschijning. In overleg kan gereed materiaal tot uiterlijk drie dagen voor verschijning worden aangeleverd. Aanleveren kan via: contact advertentieafdeling. Zie ook de lijst met verschijningsdata.

Aanleverspecificaties

Bekijk voordat u uw advertentiemateriaal opstuurt eerst de specificaties voor het aanleveren van digitale bestanden.

Advertentievoorwaarden

Neem contact op met de advertentieadeling voor vragen over algemene advertentievoorwaarden of contracten.

Advertentiefactuur

Heeft u vragen over de facturering van uw advertentie of wilt u uw factuuradres wijzigen? Neem dan contact op met de advertentieafdeling. U kunt ook uw factuuradres wijzigen en uw emailadres invullen waarop u de factuur wenst te ontvangen.

Bewijsexemplaar

Ontvangt u uw factuur per post dan ontvangt u tevens een bewijsexemplaar. U kunt een extra bewijsexemplaar aanvragen, de kosten per aanvullend bewijsexemplaar bedragen vijf euro, incl. verzendkosten.
U kunt ook kiezen voor een factuur en bewijsexemplaar via email. Deze methode is beter voor het milieu!

Download de brochure (PDF)
v1.0
Bestgelezen buurtkrant van Amsterdam West